Η Εταιρεία

UNITED PROMOTIONS Α.Ε.


Διαφηµιστικά Δώρα

Το 1984 ένας νέος, φιλόδοξος επιχειρηµατίας αποφασίζει να ασχοληθεί µε έναν πρωτοποριακό κλάδο για την εποχή, το επιχειρηµατικό δώρο, δηµιουργώντας την εταιρεία UNITED PROMOTIONS. H ανάπτυξη της εταιρείας εξελίχθηκε µε ταχείς ρυθµούς τις επόµενες 2 δεκαετίες, ξεκινώντας από τα επιχειρηµατικά δώρα και, στη συνέχεια, ακολουθώντας το ρεύµα της αγοράς, στράφηκε προς τα promotional gifts. Από τους πρώτους πελάτες της εταιρείας υπήρξε η Diners Club International και η Citibank, όπου ο κύριος στόχος των προωθητικών δώρων ήταν να καλυφθούν οι ανάγκες των καλών δηµοσίων σχέσεων της εταιρείας µε τους πελάτες της και η ανάπτυξη των πωλήσεων καινούργιων προϊόντων µαζί µε δώρα. Η στροφή προς το προωθητικό δώρο – on pack gifts and premiums - ξεκίνησε αργότερα όταν οι πολυεθνικές εταιρείες θέλησαν να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων τους, δηµιουργώντας ένα επιπλέον κίνητρο για την τελική επιλογή του καταναλωτή. 

Το όραµα µας

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόµες και χρηστικές προτάσεις, οι οποίες µπορούν να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα του πελάτη µέσω προωθητικών κινήσεων του marketing. Δηλαδή, να προσφέρει εκείνα τα προωθητικά / επιχειρηµατικά δώρα, τα οποία θα συµβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχία των στρατηγικών πλάνων. Το logo της εταιρίας «Service makes us special» επιβεβαιώνει τον προσανατολισµό και την προτεραιότητά µας στην ποιοτική εξυπηρέτηση µε έµφαση στις ανάγκες του πελάτη και τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων. 

Δραστηριότητες

Η UNITED PROMOTIONS έχει καταφέρει να εξυπηρετήσει περισσότερους από 1.500 πελάτες, προσφέροντας προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες, στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών της.

Οι στρατηγικοί πυλώνες της εταιρείας είναι οι εξής:

  • Επιλογή διεθνών προµηθευτών που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους
  • Εξασφάλιση των συντοµότερων χρόνων παράδοσης, εφαρµόζοντας τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια πριν τη φόρτωση
  • Εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιµών και καινοτόµων προτάσεων.

Σήµερα η εταιρεία πρωταγωνιστεί τόσο στον Ελληνικό χώρο, όσο και στον Ευρωπαϊκό, µε ευρεία γκάµα αντικειµένων που αφορούν σε αξεσουάρ τεχνολογίας, είδη γραφείου, είδη ένδυσης, ταξιδιωτικά είδη, αντικείµενα προσωπικής φροντίδα και χρηστικά παιχνίδια. Έχοντας εδραιώσει εξαγωγές που υπερβαίνουν το 40% του κύκλου εργασιών, καθώς και τη δημιουργία του καινοτόμου site μας, η εταιρεία έχει θέσει γερά και σταθερά θεµέλια για το µέλλον. Συνοψίζοντας, η United Promotions έχει την οργάνωση, την υποδοµή, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, ώστε να εξυπηρετήσει µε την ίδια υπευθυνότητα και αποτελεσµατικότητα τόσο επιχειρήσεις µεγάλων οικονοµικών µεγεθών, όσο και µικρότερες εταιρείες.